skip to Main Content

Uw kunstgebit reparatie door dé expert van Zwolle

Waarom kunstgebitreparatie? Zodra uw kunstgebit toe is aan een reparatie, komt dat u waarschijnlijk slecht uit. Op een onhandig moment krijgt u last van pijn, kapotte mondhoeken, etensresten onder uw prothese of zelfs veranderingen in uw gezicht. Dan zoekt u een deskundige en voortvarende specialist in de buurt van Zwolle. Zo laat Tandprothetische Praktijk Nunspeet zich goed omschrijven: met meer dan 20 jaar ervaring en een moderne praktijk leveren wij u de snelheid, kwaliteit en klantengerichtheid die u verdient. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Prettige praktijk voor kunstgebitreparaties

Heeft u eenmaal een afspraak ingepland bij Tandprothetische Praktijk Nunspeet, dan staat u binnen 1 tot 2 uur en na een of meerdere lekkere kopjes al weer buiten met een gerepareerd kunstgebit. Is het juist laat, weekend of vakantie? Of heeft u meer tijd nodig om vanuit Zwolle naar onze praktijk in Nunspeet te komen? Ook dan bent u nog welkom: wij behandelen ook voor en na sluitingstijd.

Een kunstgebit in Zwolle? Laat deze ophalen!

Natuurlijk kan het zijn dat u moeilijk een geschikt moment kunt vinden om langs te komen. Of u bent simpelweg aan huis gebonden? Gelukkig is ook dan nog een professionele kunstgebitreparatie mogelijk. Indien noodzakelijk halen wij uw kunstgebit op in Zwolle. Complete behandelingen aan huis zijn tevens mogelijk.

Altijd een goed kunstgebit: reparatie en controle

Uw kunstgebit is aan veel krachten onderhevig. Deze kunnen verschillende problemen veroorzaken. Daarom is het handig uw kunstgebit regelmatig te laten controleren. Hiermee lost u tussentijdse ongemakken direct op en uw kunstgebit blijft langer in goede staat. Bijvoorbeeld door het controleren van de pasvorm en het aanbrengen van een nieuw laagje, wat ‘rebasing’ heet. Versleten tanden en kiezen in uw kunstgebit geven aan dat het tijd is voor vervanging.

Back To Top