skip to Main Content

Kunstgebitreparatie-specialist van ‘t Harde & Oldebroek

Is het tijd voor een reparatie van uw kunstgebit? Doet deze pijn, heeft u last van kapotte mondhoeken, of simpelweg een onprettig gevoel? Of zit uw kunstgebit niet vast en blijft er voedsel onder steken? Wat uw probleem ook is, laat deze zo snel mogelijk oplossen door een ervaren specialist. In ’t Harde en Oldebroek bezoekt u hiervoor Tandprothetische Praktijk Nunspeet, een modern ingerichte praktijk met alle faciliteiten. Bel of e-mail nu voor een even snelle als vakkundige kunstgebitreparatie.

Kunstgebit: reparatie of controle?

Uw kunstgebit is onderhevig aan slijtage. Maar wist u dat veel problemen gemakkelijk zijn te voorkomen door periodieke controles? Hiermee voorkomt u ergere schade en klachten, en zorgt u er voor dat uw kunstgebit perfect past. Hiervoor past Tandprothetische Praktijk Nunspeet zogenoemde ‘debasing’ toe: het aanbrengen van een nieuw laagje voor een betere aansluiting. Heeft u last van afgesleten kiezen en tanden? Dan is een nieuw kunstgebit waarschijnlijk voordeliger dan een reparatie. Ervaar dit zelf met een bezoek onze praktijk, die u snel bereikt vanaf ’t Harde en Oldebroek.

De perfecte kunstgebitreparatie

De perfecte kunstgebitreparatie is het resultaat van jarenlange ervaring en zorg voor de klant. Die bezit Tandprothetische Praktijk Nunspeet in ruime mate: 20 jaar ervaring in tandtechniek en passie voor service maken onze diensten en producten gewenst: onze klantenkring bestaat dan ook uit mensen uit Ermelo, Harderwijk, Elspeet, Staverden, Uddel, Garderen, Het Harde, Oldebroek, Doornspijk, Hierden, Nijkerk, Putten en andere plaatsen in de omgeving. Wij zijn lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici en ingeschreven in het KwaliteitsRegister TandProthetici.

Alles voor uw kunstgebit: reparatie zoals het hoort

Klantgerichtheid is de basis van onze service. Daarom bent u niet alleen tijdens maar ook buiten kantooruren welkom. Is zelfs dit niet mogelijk, dan halen wij uw kunstgebit op, bij u in ’t Harde of Oldebroek. Zelfs complete behandelingen op locatie zijn te verzorgen.

Back To Top