skip to Main Content

Kunstgebit: perfecte reparaties voor Heerde & Wapenveld

Meestal komt het slecht uit als uw kunstgebit pijn doet of los zit. Het is dan belangrijk dat u snel een vakkundige reparatie kunt laten uitvoeren. Zelfs als u gevestigd bent in Heerde of Wapenveld. Omdat u een professionele service verdient, staat Tandprothetische Praktijk Nunspeet meteen voor u klaar, in een modern uitgeruste praktijk. Twintig jaar ervaring in de tandtechniek en een sterke wens de klant te helpen, zorgen voor een prettige service. Vandaar dat u al binnen 1 tot 2 uur weer buiten staat met een gerepareerd kunstgebit. Maak hiervoor nu een afspraak: bel of e-mail onze praktijk.

Professioneel in kunstgebitreparaties

Wij bieden u een volledige rolstoeltoegankelijkheid. En korte lijnen, zodat u altijd snel en correct wordt geholpen. Een bezoekje aan Tandprothetische Praktijk Nunspeet is dan ook altijd een prettige aangelegenheid. Wij staan ingeschreven in het KwaliteitsRegister TandProthetici en zijn lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.

Voor iedereen uit Heerde en Wapenveld

Voor sommige van onze klanten uit Heerde en Wapenveld blijkt het moeilijk onze praktijk te bezoeken. Ook dan staan wij voor hen klaar: wij maken dan afspraken buiten onze openingstijden. Blijkt ook dit geen optie, dan rijden wij naar Heerde of Wapenveld om een kunstgebit op te halen. Zelfs volledige reparaties en behandelingen aan huis behoren tot de mogelijkheden.

Waarom onze kunstgebitreparatie?

Tandprothetische Praktijk Nunspeet heeft een brede klantenkring. Niet alleen bedienen wij mensen uit Nunspeet, Heerde en Wapenveld: vanuit de verre omgeving kiezen mensen met kunstgebitten voor onze reparaties en andere producten en diensten. Want bij ons profiteren klanten van:

  • Een professionele ondersteuning en service
  • Korte lijnen voor een snelle oplossing
  • Complete klantgerichtheid
  • Een probleemloze en prettige samenwerking
  • Volledige rolstoeltoegankelijkheid
  • Behandelingen en reparaties buiten openingstijden
  • Behandelingen op locatie (ook Heerde en Wapenveld)
Back To Top