skip to Main Content

Kunstgebitreparatie-specialist van Elburg en Doorspijk

Doet uw kunstgebit pijn of zit deze los, dan heeft u geen tijd voor halve oplossingen. Juist nu is een perfecte, snelle reparatie hoofdzaak. Woont u in Elburg en Doorspijk, dan bezoekt u de Tandprothetische Praktijk Nunspeet, waar 20 jaar ervaring in tandtechniek hand in hand gaan met de modernste inzichten en techniek. Hier krijgt u de service die u verdient: bij uw afspraak voor de kunstgebitreparatie staat u al binnen 1 a 2 uur weer buiten met een perfect functionerend kunstgebit. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Speciaal voor Elburg en Doorspijk

Onze praktijk kenmerkt zich door een uitstekende toegankelijkheid. Zo zijn wij niet alleen volledig rolstoeltoegankelijk, ook zijn wij te bezoeken buiten reguliere kantooruren. Is er haast geboden bij uw kunstgebitreparatie, of kunt u alleen op een specifiek moment? Dan is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen. Is zelfs dit niet mogelijk, dan halen wij uw kunstgebit op in Elburg of Doorspijk. Tevens verzorgen wij behandelingen op locatie.

Kunstgebit: reparatie en controle

Behalve reparaties voert Tandprothetische Praktijk Nunspeet ook controles uit. Deze raden wij u aan om grotere klachten te voorkomen. Kleine aanpassingen kunnen bovendien voor een veel prettigere ervaring zorgen. Zo is uw pasvorm na een onze controle weer perfect, door ‘rebasing’, het aanbrengen van een nieuw laagje op uw kunstgebit. Heeft de prothese veel versleten kiezen en tanden, dan is het maken van een nieuwe prothese beter dan een kunstgebitreparatie.

Kunstgebitspecialist: reparatie van de hoogste kwaliteit

Onze vaste klanten uit Elburg en Doorspijk weten het al langer: en bezoekje aan Tandprothetische Praktijk Nunspeet is altijd een prettig uitje. Dankzij onze sterke klantgerichtheid en korte lijnen wordt iedereen snel en correct geholpen, onder het genot van een kopje koffie. Tandprothetische Praktijk Nunspeet is ingeschreven in het KwaliteitsRegister TandProthetici en aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.

Back To Top