skip to Main Content

Uw kunstgebit: reparatie in Uddel en Garderen

Is uw kunstgebit toe aan een reparatie? Heeft u soms pijn, voelt uw kunstgebit los of onprettig aan, heeft u kapotte mondhoeken, of blijft er voedsel onder uw prothese liggen? Dan zoekt u een even professionele als snelle oplossing. Die vindt u in de nieuwe vestiging van Tandprothetische Praktijk Nunspeet, dat u snel bereikt vanaf Uddel en Garderen.

Specialist in kunstgebitreparaties

Onze klantenkring uit Uddel, Garderen en omgeving is vaak prettig verrast door onze korte lijnen, waardoor iedereen snel geholpen wordt. Deze klantgerichtheid vormt de basis van onze service. Dit merkt u ook aan de kwaliteit van onze reparaties en ondersteuning. Een leuk voorbeeld is dat wij geregeld naar Uddel, Garderen en omliggende plaatsen rijden, om daar kunstgebitten op te halen bij klanten die niet bij machte zijn onze praktijk te bezoeken.

Hiernaast zijn wij bovengemiddeld toegankelijk: het is mogelijk afspraken te maken buiten reguliere kantoortijden. Onze praktijk is bovendien ingericht op de mobiliteit: u kunt hier met een rolstoel of ander hulpmiddel gemakkelijk naar binnen voor een reparatie of andere dienst. Tandprothetische Praktijk Nunspeet staat ingeschreven in het KwaliteitsRegister TandProthetici en is lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.

Controle kunstgebit: reparaties snel aanpakken

Uw kunstgebit is uiteraard onderhevig aan slijtage, maar toch valt erger vaak te voorkomen. Regelmatige controles maken vroegtijdige reparaties en ongemakken onnodig. Wij raden u dan ook aan om regelmatig uw kunstgebit te laten controleren, zodat reparaties veel sneller en voordeliger uitgevoerd kunnen worden. Bijvoorbeeld door ‘debasing’, het aanbrengen van een nieuw laagje op het kunstgebit, zodat deze weer goed aansluit op het tandvlees. Zijn er veel tanden of kiezen van uw kunstgebit afgesleten, dan is een nieuwe prothese eerder aan te raden dan een kunstgebitreparatie.

Meer weten over kunstgebitreparaties?

Wilt u eindelijk eens weten waar u aan toe bent? Hoe het precies zit met uw kunstgebit, wat er moet gebeuren? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Back To Top