skip to Main Content

Uw kunstgebit: reparatie-specialist bij Emst en Vaassen

Het komt altijd slecht uit als een kunstgebit los zit of pijn doet. Het is dus zaak dat u een vakkundige reparatie laat uitvoeren. Ook als u bent gevestigd in Emst of Vaasen. Gelukkig is dit het verzorgingsgebied van Tandprothetische Praktijk Nunspeet, een moderne praktijk met 20 jaar ervaring in tandtechniek. Hier kunt u snel terecht voor een passende oplossing. Bel of e-mail onze praktijk nu voor een afspraak, zodat u uw kunstgebit al na een reparatie van slechts 1 tot 2 uur terug heeft.

Specialisten in kunstgebitreparaties

Klanten uit Emst en Vaassen bezoeken onze praktijk vanwege onze complete rolstoeltoegankelijkheid. Hierdoor is een bezoekje aan Tandprothetische Praktijk Nunspeet altijd een prettige aangelegenheid. Ook dankzij onze korte lijnen en klantgerichtheid, waardoor u even snel als professioneel wordt geholpen. Wij zijn aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici en het KwaliteitsRegister TandProthetici.

Voor iedereen in Emst en Vaassen

Kunt u onze praktijk niet bereiken? Is het niet mogelijk ons overdag te bezoeken? Kunt u alleen vroeg of laat, of in het weekend? Neem dan evengoed contact met ons op. Want ook afspraken buiten de gewone kantoortijden zijn mogelijk. Is dit ook niet mogelijk, dan komen wij gewoon bij u langs in Emst of Vaassen, voor het ophalen van uw kunstgebit. Reparaties en andere diensten zijn zelfs op locatie te realiseren.

Kunstgebit: reparatie én controle!

Naast reparaties verzorgt Tandprothetische Praktijk Nunspeet controles. Het is verstandig om hier gebruik van te maken: hiermee lost u klachten op voordat ze zijn begonnen. De pasvorm van uw prothese wordt dan volledig gecontroleerd en waar nodig vernieuwd met een nieuw laagje dat goed aansluit op uw tandvlees. Dit noemen we ook wel ‘rebasing’. Zijn er tanden en kiezen versleten, dan is vervanging eerder aan te raden dan een reparatie.

Back To Top