skip to Main Content

Kunstgebit reparatie Hierden en Doornspijk

Uw kunstgebit reparatie kan niet wachten. Zoekt u in Hierden of Doornspijk hiervoor een specialist, maak dan een afspraak met Tandprothetische Praktijk Nunspeet. U krijgt een perfect gerepareerd kunstgebit en staat al binnen één tot twee uur al weer buiten. Weg zijn uw problemen met een, loszittende prothese, ongemakkelijk mondgevoel of pijn. Want onze kunstgebitreparatie is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in tandtechniek.

Wanneer een kunstgebitreparatie?

Weet u niet zeker wat voor kunstgebitreparatie u nodig heeft? Wat de precieze oorzaak is en hoe dit verholpen moet worden? Wij geven u meteen duidelijkheid en advies. En een snelle oplossing, als u bijvoorbeeld last heeft van pijnklachten, een loszittend kunstgebit, voedsel onder uw prothese, breuken in de basis of tanden, kapotte mondhoeken en andere klachten. Bezoek onze praktijk in Nunspeet, welke ook goed bereikbaar is vanuit Hierden en Doornspijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via telefoon of email.

Toegankelijke praktijk

Tandprothetische Praktijk Nunspeet biedt optimale toegankelijkheid. Om te beginnen omdat u gemakkelijk naar binnen kunt met uw rolstoel of een ander hulpmiddel. Zelfs als dat niet mogelijk is, biedt onze service u uitkomst: wij halen uw kunstgebit thuis op, of u nu in Nunspeet, Hierden of Doornspijk woont. Indien nodig maken wij zelfs afspraken buiten openingstijden.

Uw kunstgebit: reparatie onvermijdelijk?

Tandprothetische Praktijk Nunspeet levert u de hoogste kwaliteit. Toch zal uw kunstgebit door jarenlang gebruik slijtage en schade oplopen. De aansluiting wordt minder, er ontstaat een barstje of ander probleem. Dan is een kunstgebit reparatie onvermijdelijk. Wel is het verstandig om klachten voor te zijn met periodieke controles. Tijdens een controle kijken wij bijvoorbeeld naar de pasvorm van uw kunstgebit. Door het aanbrengen van een nieuw laagje, het zogenoemde ‘rebasing’, geniet u weer van een hernieuwde aansluiting.

Back To Top