skip to Main Content

Perfect kunstgebit: onze reparaties in Gortel en Vierhouten

Natuurlijk komt het altijd slecht uit als uw kunstgebit een reparatie nodig heeft. U heeft pijn, kapotte mondhoeken, etensresten onder uw prothese of zelfs veranderde gelaatstrekken. Zoekt u hiervoor een voortvarende en deskundige specialist in Vierhouten of Gortel, dan zoekt u Tandprothetische Praktijk Nunspeet. In deze praktijk ervaart u de meerwaarde van 20 jaar ervaring in de tandtechniek. Snelheid, vakmanschap en klantengerichtheid zijn optimaal. Neem dus nu contact met ons op.

Heeft uw kunstgebit een reparatie nodig?

Uiteenlopende oorzaken kunnen aan de basis liggen van uw problemen. Daarom is het handig uw kunstgebit te laten controleren. Zo voorkomt u ergere problemen en blijft uw kunstgebit altijd in topconditie. Wij controleren de pasvorm en laten wij uw prothese weer perfect aansluiten door ‘rebasing’, het aanbrengen van een nieuw laagje. Zijn de tanden en kiezen van uw kunstgebit echter versleten, dan is een reparatie niet meer haalbaar: vervanging is dan de beste optie.

Toegankelijke praktijk

Maakt u een afspraak bij Tandprothetische Praktijk Nunspeet, dan weet u zeker dat u binnen 1 of 2 uur, een of meerdere lekkere kopjes koffie later, al weer buiten staat met een vakkundig gerepareerd kunstgebit. Heeft u een reparatie nodig op een ongeschikt moment? Is het laat, weekend, vakantie of kunt u uitsluitend langskomen buiten openingstijden? Ook dan maken wij uw kunstgebitreparatie mogelijk. Onze praktijkruimte is volledig rolstoeltoegankelijk.

Gevestigd in Vierhouten of Gortel? Kunstgebitreparatie bij u thuis!

Niet iedereen kan even gemakkelijk langskomen. Het kan zijn dat u minder mobiel bent, of dat u simpelweg moeilijk een geschikt moment kunt vinden voor een bezoekje aan onze praktijk. In dat geval is het nog altijd mogelijk om uw kunstgebit te laten repareren: wij kunnen deze ophalen bij u thuis in Vierhouten, Gortel of elders. Ook zijn volledige behandelingen op locatie mogelijk.

Back To Top