skip to Main Content

Perfect kunstgebit? Onze reparatie in Hattem of Wezep!

Heeft u problemen met uw kunstgebit? Zit deze los, doet het pijn, blijft er eten achter, of heeft u een ander probleem? Dan is het tijd voor een reparatie. Tandprothetische Praktijk Nunspeet begrijpt uw probleem als geen ander, vanuit ruim 20 jaar ervaring in de tandtechniek. Dat een kunstgebit(reparatie) bepalend is voor uw kwaliteit van leven, is voor ons reden om zo snel, professioneel en klantgericht mogelijk te werken. Of u nu in Nunspeet, Hattem of Wezep bent gevestigd. Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Haast bij uw kunstgebitreparatie?

Natuurlijk komt het probleem met uw kunstgebit slecht uit. Het is dan ook logisch dat u zo snel en goed mogelijk geholpen wordt. Ook hiervoor gaat u naar Tandprothetische Praktijk Nunspeet, omdat u dan snel een afspraak heeft voor een reparatie of andere service. U heeft dan een oplossing binnen slechts 1 tot 2 uur, terwijl u comfortabel wacht in onze moderne en rolstoeltoegankelijke praktijk, die snel te bereiken is vanuit Hattem en Wezep.

Kunstgebit(reparatie) aan huis in Hattem of Wezep

Niet iedereen kan onze praktijk bezoeken. Om deze klanten te helpen maken wij geregeld afspraken buiten de openingstijden. Is ook dat niet mogelijk, dan komen wij bij u langs in Hattem of Wezep om uw kunstgebit op te halen ter reparatie. Ook zijn complete behandelingen op locatie mogelijk.

Waarom onze kunstgebitreparatie?

Onze brede klantenkring kiest voor onze kunstgebit(reparaties) en producten vanwege verschillende voordelen. De belangrijkste die zij vaak noemen zijn de volgende:

  • Een professionele service en klantgerichte ondersteuning
  • Zeer korte lijnen voor een snelle voortgang
  • Onze sterke klantgerichtheid en prettige service
  • De uitstekende rolstoeltoegankelijkheid van onze praktijk
  • De mogelijkheid voor service buiten openingstijden
  • Onze ophaaldienst en behandelingen aan huis (Hattem en Wezep)
Back To Top