skip to Main Content

Vakkundige kunstgebitreparatie Harderwijk & Ermelo

Is uw kunstgebit toe aan een reparatie, dan wilt u niet lang wachten. Uw gebit heeft immers grote invloed op uw dagelijks leven: u kauwt, eet, lacht en praat ermee. Het is dan ook belangrijk dat uw kunstgebitreparatie perfect en duurzaam uitgevoerd wordt. In de omgeving van Ermelo en Harderwijk gaan mensen hiervoor naar Tandprothetische Praktijk Nunspeet. Want hier profiteer je van 20 jaar ervaring en vakmanschap, samengebracht in een moderne praktijk. Maak nu ook een afspraak

Toegankelijke praktijk

U ervaart Tandprothetische Praktijk Nunspeet als toegankelijk en prettig. Niet alleen dankzij de ruime opzet en rolstoelvriendelijkheid, maar ook dankzij onze service. Wij halen uw kunstgebit zelfs bij u in Ermelo of Harderwijk op, mocht u niet langs kunnen komen. Indien noodzakelijk zijn zelfs behandelingen aan huis mogelijk. Ook kunt u buiten kantooruren altijd bij ons terecht voor een reparatie.

Behoeft uw kunstgebit reparatie?

Het kan zijn dat u niet zeker weet wat er aan de hand is, wat voor kunstgebitreparatie u nodig heeft. Logisch, want een kunstgebit is een op maat gemaakte prothese: zelfs de kleinste veranderingen door slijtage of schade kunnen u al klachten veroorzaken. Denk aan pijn, kapotte mondhoeken, een loszittend kunstgebit of een ongemakkelijk mondgevoel. Tandprothetische Praktijk Nunspeet verhelpt deze problemen gericht en snel. Bent gevestigd in Ermelo, Harderwijk of omgeving? Bel ons dan nu voor een afspraak, of neem online contact met ons op.

Hoge kwaliteit kunstgebit(reparaties)

Tandprothetische Praktijk Nunspeet levert de hoogste kwaliteit, of het nu gaat om volledige kunstgebitten, kunstgebitten op implantaten, partiele en frame-protheses, mondbeschermers (ook wel ‘krasplaten’) of rebasing. Onze praktijk staat ingeschreven in het KwaliteitsRegister TandProthetici en is aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.

Back To Top