skip to Main Content

Vakkundige kunstgebitreparatie: Epe, Wissel en Tongeren

Heeft u problemen met uw kunstgebit? Sluit deze niet goed meer aan, heeft u kapotte mondhoeken, blijven er etensresten zitten of ziet uw gezicht er een beetje anders uit? Tandprothetische Praktijk Nunspeet weet hoe vervelend dit is, vanuit 20 jaar ervaring in de tandtechniek. Wij begrijpen dan ook dat u verlegen zit om een snelle en vakkundige reparatie. Maak hiervoor nu een afspraak in onze praktijk, die u snel bereikt vanaf Epe, Wissel en Tongeren.

Uw kunstgebit: reparatie klaar terwijl u wacht

Meestal is een kunstgebitreparatie nodig op een onhandig moment. U wilt dan ook zo snel mogelijk geholpen worden. Ook daarom maakt u bij ons een afspraak, omdat u dan weet dat u al binnen 1 tot 2 uur alweer buiten staat, met een geheel op maat passend kunstgebit. Wij plannen u direct in voor een reparatie of andere service. Neem meteen contact met ons op.

Waarom onze kunstgebitreparatie?

Dat onze brede klantenkring bestaat uit mensen uit Epe, Wissel en Tongeren, danken wij aan de hoge kwaliteit die wij bieden in al onze producten en diensten. Of het nu gaat om reparaties of het aanmeten van nieuwe kunstgebitten, knarsplaatjes of partiele en frameprotheses op implantaten, bij ons mag u rekenen op:

  • Professionele ondersteuning
  • Korte lijnen en dus een snelle oplossing
  • Uitstekende klantvriendelijkheid
  • Perfecte rolstoeltoegankelijkheid
  • De mogelijkheid tot reparatie en behandeling buiten kantoortijden
  • De mogelijkheid tot behandeling op locatie in Epe, Wissel of Tongeren

Vanuit onze ervaring weten wij dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om onze praktijk in Nunspeet te bezoeken. Is dit ook voor u niet mogelijk, dan komen wij simpelweg bij u langs in Epe, Wissel of Tongeren, om uw kunstgebit op te halen voor een reparatie. Hiernaast zijn op aanvraag complete behandelingen bij u op locatie mogelijk.

Back To Top