skip to Main Content

Uw kunstgebit ter reparatie bij Nijkerk en Putten

Heeft u problemen met uw kunstgebit, dan mag de reparatie niet lang op zich laten wachten. Klachten zoals kapotte mondhoeken, eten onder uw prothese, een gezicht met veranderde kenmerken en vooral pijn: allemaal redenen om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij Tandprothetische Praktijk Nunspeet. Dankzij korte lijnen heeft u direct hulp, ook als vanuit Nijkerk of Putten moet komen. Neem nu contact met ons op.

Toegankelijke praktijk vlakbij Nijkerk en Putten

Onze praktijk is snel en gemakkelijk te bereiken vanuit Nijkerk, Putten en omgeving. Hier komen dan ook veel van onze klanten vandaan. Onze locatie is volledig rolstoeltoegankelijk en een prettige plek om onder het genot van een kopje koffie even te wachten op de reparatie van uw kunstgebit. Hiervoor raden wij u aan een afspraak te maken, zodat u al binnen 1 a 2 uur weer naar buiten loopt met uw perfect functionerende prothese.

Defect kunstgebit? Reparatie bij u thuis

Wij begrijpen dat niet iedereen gemakkelijk op afspraak kan komen. Daarom zijn afspraken buiten reguliere kantooruren ook mogelijk. Is dat echter ook niet haalbaar, dan komt Tandprothetische Praktijk Nunspeet gewoon bij u langs om uw kunstgebit op te halen voor reparatie. Geheel nieuwe prothesen verzorgen wij desnoods op locatie, in Nunspeet maar ook Nijkerk en Putten.

Zeker weten: advies over uw kunstgebit

Een los, pijnlijk of slecht functionerend kunstgebit komt altijd slecht uit. U wilt dan ook zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent: wat het probleem is en hoe (snel) dit moet worden opgelost. Vraag daarom nu om ons advies, bel of stuur een bericht naar onze praktijk.

Deskundig in kunstgebitreparaties

U kunt vertrouwen op de meest hoogwaardige kunstgebitreparatie: onze praktijk is het resultaat van 20 jaar ervaring in tandtechniek.  Dit merkt u aan onze professionele service en ondersteuning. Klantgerichtheid vormt hierin de basis voor een prettige samenwerking. Tandprothetische Praktijk Nunspeet is aangesloten bij het KwaliteitsRegister TandProthetici en de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.

Back To Top